... et internationalt netværk for kvinder
 
 

Svendborg Inner Wheel Klub

Opdateret: 03.10.2019  
Skip Navigation Links
 

Mødested

Kommende møder
12. november: Liv i min by v/arkitekt Per Weber
10. december: Jule-hygge-møde

Vandreklub

Vi går på torsdage kl. 10, fx ved Lehnskov Strand, Thurø Rev, Hvidkilde, Tankefuld eller Christiansminde.

Alle er velkomne. 

Læseklub
Mødes én gang om måneden til hyggeligt samvær, med snak om aktuelle bøger.

Donationer
I 2018-19 har vi bl.a. støttet:

Seva Kendra i Indien
Svendborg Inner Wheel er primus motor i støtten af en ambulant klinik, nord for Calcutta. Klinikken betyder livet for mange børn og mødre i det fattige område.
Læs mere om projektet her.

Links

Nyt medlem

Hvad får du som medlem?

Mulighed for:
- at etablere nye netværk, både socialt og professionelt
- gennem foredrag, kulturelle oplevelser og virksomhedsbesøg at få, større indsigt og et bredere udsyn
- at medvirke i forskellige sociale hjælpeprojekter, både lokalt, nationalt og internationalt
- du bliver en del af et stærkt verdensomspændende fællesskab

Hvad skal du yde i forbindelse med et medlemsskab?
- deltage i månedlige klubmøder
- deltage i klubbens organisatoriske arbejde
- bidrage med din viden og dine relationer til klubarbejdet

Er du interesseret i mere info er du velkommen til at kontakte en af os i Svendborg InnerWheel, se kontaktinfo nederst på siden.

  Nyheder
17.03.2019
Storm P på hotellet
Svendborg Inner Wheel og Sct. Jørgens Inner Wheel holdt i marts fællesmøde på Hotel Svendborg. Her underholdte forfatter Peter Borbjerg med et inspirerende og morsomt foredrag om Storm P.


 

15.01.2019
International InnerWheel 95 år
 
Inner Wheel Danmark er en del af en verdensomspændende organisation, med klubber i 102 lande og i alt mere end 100.000 medlemmer. Svendborg InnerWheel er én af i alt tre klubber på Sydfyn.


06.09.2018
Svendborg InnerWheel 60 år og ét lille tilbageblik
Det første møde i Svendborg InnerWheel blev holdt 13. september 1958. I 2008 blev jubilæet markeret med oprettelsen af en fond, hvor vi samlede penge ind. Der blev afholdt loppemarkeder, klubben fik et tilskud ved at hjælpe ved en koncert til fordel for rent vand i Afrika, og endelig bidrog klubbens medlemmer på forskellig vis. Via fonden uddelte Svendborg InnerWheel i 2008 pæne pengegaver bl.a. til oprettelse af et hospice i det sydfynske. Her 10 år efter er Hospice Sydfyn en realitet - vi er stolte over at have bidraget til projektet.
Meget er sket siden 2008 - og 1958 - opgaverne i klubben er gået på skift, hjulet har drejet, vi har set og oplevet mange spændende ting. Alle former for kultur, virksomhedsbesøg, historisk, samfundsmæssigt og meget mere. Vi har hygget, grinet og grædt, vi har samlet ind og støttet en masse humanitært arbejde.
Det skal alt sammen fejres med endnu en hyggelig aften. Igen i år sker det på Hotel Svendborg, hvor der er lagt op til en festlig jubilæumsaften.


13.01.2018
SOS Børnebyerne
Svendborg InnerWheel donerer kr. 1.200 til SOS Børnebyerne. Det er et godt projekt, som vi har støttet før. Der findes over 500 børnebyer i nogle af verdens fattigste lande. En børneby drives ud fra et princip om hjælp til selvhjælp. 16% af børnene ender med at få en videregående uddannelse.Pigerne bliver der passet ekstra godt på, fx i Laos og Cambodia, hvor kidnapning af piger, der bliver solgt til sex industrien i Thailand kan være en trussel mod børnene.
Se mere på SOS Børnebyerne på www.sosbornebyerne.dk.Nyhedsarkiv
  Svendborg Inner Wheel Klub

Svendborg Inner Wheel er den ældste Inner Wheel klub på Sydfyn. Vi blev oprettet i 1958 og er nu én af i alt 3 klubber på Sydfyn, to i Svendborg og en i Rudkøbing.

Hvad er Svendborg Inner Wheel?

I Svendborg Inner Wheel er vi knap 30 kvinder, der mødes den anden tirsdag i hver måned, undtagen juli. Vi er en social klub, der støtter humanitært hjælpearbejde. På vores møder har vi foredrag om aktuelle emne, vi er på virksomhedsbesøg eller noget andet spændende. Vi har en vandreklub, der mødes en gang ugentligt og går ture i Svendborg og omegn. For de litteratur-interesserede har vi en læseklub, hvor vi diskuterer aktuelle bøger. 
 
Svendborg Inner Wheel samler penge ind, og har gennem årene givet bidrag til mange forskellige formål. Fx har vi med 35.000 kr. støttet oprettelsen af Hospice Sydfyn og i en lang årrække doneret midler til organisationer som fx Børns VoksenvennerKontakt mellem Mennesker, Mødrerådgivningen i Svendborg samt Carlos Kitchen.
Vi hjælper bl.a. også en ung pige med hendes skolegang samt driften af en sygeplejeklinik i Indien.
Via 
den landsdækkende Inner Wheel organisation bidrager vi til national og internationalt hjælpearbejde, fx Landsorganisationen af Kvinde Krisecentre.

Hvem kan blive medlem?

Alle kvinder kan optages i Svendborg Inner Wheel. Det sker efter at man har deltaget som gæst på 2-3 møder i vores klub.

Svendborg Inner Wheel ledes på skift af en bestyrelse, som medlemmerne vælger en gang om året. Inner Wheel´s traditionsrige emblem - Hjulet - symboliserer denne stadig skiftende forpligtelse og ret.


Hvad er formålet? 

Ud over det gode sociale samvær er klubbens formål:
  • at fremme sandt venskab
  • at fremme hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse
  • at fremme international forståelse
 Kontakt

For yderliger oplysning er du velkommen til at sende en mail til svendborginnerwheel@gmail.com  
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt
Læs mere her.


Sitemap   Facebook   LinkedIn   Rotary   Rotaract
Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS